Retur

Va rugăm să ne indicați ceea ce doriți să returnați sau să schimbați, completând tabelul de mai jos și noi vom trimite curierul către dumneavoastră. Vă rugăm să împachetați produsul în mod corespunzător, in ambalajul original, și să atașați și acest formular în pachet. Totodată, vă rugăm să ne trimiteți un email în prealabil la adresa contact@josette.ro.

Vă rugăm să ne acordați 7-10 zile de la primirea unui retur pentru a putea fi procesată  rambursarea sau schimbul. Deasemenea, rețineți că necompletarea acestui formular poate cauza întârzieri în procesarea returului.

Această politică de returnare nu vă afectează drepturile legale. Vă rugăm să vă asigurați că returnați mărfurile în starea inițială, în termen de 14 zile de la sosirea lor la dumneavoastră. Bunurile returnate sunt responsabilitatea dumneavoastră până când acestea sunt recepționate în depozitul nostru.

Dacă aveți nevoie de ajutor ne puteți contacta la numerele de telefon 0731.600.526 și 0727.742.440 sau prin email la adresa contact@josette.ro