Povestea noastră

Bine ați venit în magazinul Josette – un proiect de vise mari pentru cei mici inspirat din natură, din spiritul aventuros al copilărie, dar și din responsabilitatea față de mediu și societate.

Suntem producători de îmbrăcăminte pentru copii din lână merino premium și alte materiale naturale pentru copii cu vârstă până la 7 ani. Suntem Ana și Anca, cofondatori, surori și partenere în cel mai provocator și frumos proiect de suflet comun, o călătorie cu inima deschisă la care suntem onorate să va avem alături – Josette.

Despre proiectia noastra

Viziunea noastră este de a crea un brand de haine românesc pentru copii la standarde internaționale. Ne asumăm misiunea de a poziționa România din punct de vedere expertiză în fashion design și tehnică de producție la același nivel cu cel al brandurilor internaționale. Hăinuțele de copii Josette sunt practice și totodată stilate, cu un fashionable touch, ușor reconoscibil prin texturi, cusături fluide și detalii neașteptate.

Că în orice început, avem parte de provocări. Insă, învățăm din ele la fiecare pas și ne bucurăm că ne-au adus alături de specialiști extraordinari în domeniu a căror perspectiva curajoasă va invităm să o urmăriți.

Despre „Slow fashion”

Josette este un brand creat și produs în România, cu excepția materialelor care poartă marca celor mai mari branduri textile de lână merinos premium din lume și care reprezintă ferm conceptul de slow fashion. „Slow ” înseamnă pentru noi să cumpărăm mai puțîn, să alegem calitate și să lucrăm cu producători de materiale organice responsabili față de natură, animale și mediul înconjurător.

Considerăm că schimbarea spre o lume mai bună începe cu pași mici pe care fiecare dintre noi îi putem face. Din acest motiv, am limitat folosirea pungilor din plastic pentru ambalarea produselor. În curând, vom înlocui complet și ambalajele folosite pentru curierat. Folosim hârtie în loc de plastic și materiale naturale în loc de poliester în tot ceea ce facem.

Va invităm să facem împreună pași mici către schimbare!

Produsele Josette sunt similare că și calitate cu cele de la branduri internaționale de referință se disting prin design și prin principiile responsabile pe care aspiră să le reprezinte în societatea noastră. Astfel, dacă alegeți Josette vă suntem recunoscătoare, ne bucurăm că împărtășiți valorile noastre și vă mulțumim pentru încredere!

Ana și Anca co-fondatoare Josette și mămici a cinci copii.