Instructiuni de Ingrijire

Materialele sunt valoroase. Am creat câteva instrucțiuni pentru a vă ajuta să aveți grijă de noua dumneavoastră achiziție. Spălați culorile deschise și luminoase separat deoarece unele culori mai închise ar putea contamina alte articole la primele spălări. Vă rugăm să rețineți ca aceste sfaturi de îngrijire sunt orientative. 

Lână Merinos

Se poate spăla la mașină la un ciclu ușor/lână folosind un detergent pentru lână, nu stoarceți. Nu folosți înălbitor. Se usucă blând, la aer. Folosiți fierul de călcat cald, nu fierbinte. Nu curățați chimic.

Bumbac

Se poate curăța Dry Clean, se poate spăla la mașină, se pot folosi inălbitori pe culoare albă. Se poate usca la aer sau în uscătorul de rufe.Se poate călca cu fierul cald/fierbinte.

Lână fiartă

Curățați doar Dry Clean. Poate fi călcată cu fierul rece/cald, nu fierbinte. Lână fiartă se va scămoșa în timp, dar poate fi ușor curățată cu un aparat de îndepărtat scame.

Tencel

Se spală la mașină cu apă rece, se usucă la temperatură scăzută, se calcă cu fierul cald, nu fierbinte și nu se înălbeste.