Parteneri

Cele mai frumoase parteneriate sunt cele în care parteneri împărtășesc aceleași valori. Ne bucurăm să colaborăm cu branduri care respectă mediul înconjurător și susțin creșterea în armonie a copiilor.

FASHION DAYSBISCUIT CLUBCAJUKI 
Cele mai frumoase parteneriate sunt cele în care parteneri împărtășesc aceleași valori. Ne bucurăm să colaborăm cu branduri care respectă mediul înconjurător și susțin creșterea în armonie a copiilor.

Biscuit Club – București.

FASHION DAYS 
Shop online

Adresa: www.fashiondays.ro/g/josette

Apreciem si suntem inspirați de oamenii Fashion Days care au construit unul dintre cele mai puternice branduri online de fashion din România, dar si un brand cu #bunsimt. Susținem inițiativa lor în ceea ce privește cumpărăturile responsabile prin care clienții sunt încurajați să doneze haine înainte de a-și schimbă garderoba. Acțiune prin care pasiunea pentru fashion și binele altora se întrepătrund.

BISCUIT CLUB
Shop

Adresa: Calea Victoriei 45, lângă biserica Kretzulescu, București.

Biscuit Club reprezintă un grup de prieteni originali, sclipitori și mai ales extrem de liberi. Magazinul situat în centrul Bucureștiului strânge la un loc hăinuțe create și alese cu grijă pentru a nu limita cu nimic libertatea de mișcare a copiilor. Este un spațiu cald și luminos, plin de frumusețea și drăgălășenia celor mici, în care părinții și copiii sunt bineveniți că să testeze produsele și să descopere produse de foarte bună calitate, cu un design inovator.


CAJUKI 
Shop

Adresa: Strada Transilvaniei nr. 3, București.

Cajuki înseamnă caju în limba unui copil de 3 ani. Este unul dintre cele mai jucăușe și mai fresh shopuri online pentru familii, care în prezent a deschis și un shop fizic în București. Aici se găsesc piese pentru copii în culori și imprimeuri minunate, cu un design simplu și din materiale moi și confortabile. 
Iubim Cajuki pentru că selecția lor de produse include doar branduri care pun accent pe materiale durabile și oferă atenție mediului înconjurător și oamenilor care ajută la fabricarea și comercializarea produselor lor.