Jurnal de creație

Sunt multiple moduri în care ne putem simți împliniți. Mereu am considerat că putem fi fericiți prin a face lucruri mărunte, prin a ne bucura de cei dragi și prin a ne exprima imaginația și dorința de creație.

Ne-am dorit ca Josette să fie rezultatul muncii, experienței și studiului unei echipe de oameni devotați și cu valori de conduită în viață frumoase.

În spatele unui shop aranjat și a unor produse lucrate cu atenție, stă multă muncă, zile întregi de studiu, discuții și negocieri, liste de furnizori și producători, profesioniști experimentați, oameni de marketing și fotografie, fabrici și ateliere. Ne-am dorit să creăm ceva de la 0 și am vrut să o facem bine.

Iar de aici înainte totul va fi și mai frumos!

Ne dorim să încurajăm tineri, mămici, oameni de toate vârstele să-și urmeze visul, chemarea. Nu există bariere ce nu pot fi depășite. Ne-a fost greu și a durat mult până am găsit modelul perfect. Am învățat foarte multe și știm deja că toate lucrurile au un sens.

Visul a existat mereu și a prins diverse forme până când am știut că am găsit-o pe cea potrivită. Dar singuri nu putem face nimic…și atunci au apărut oamenii. Totul a început în iarna lui 2019. Găseam materialul perfect, o minunăție! Venea de departe dar se potrivea cu viziunea noastră asupra unor noi produse care să nu arate doar bine ci și să susțină valori etice în industria de fashion pentru copii.

Apoi a apărut designul, doar un gând, o imagine din minte pe care, un specialist a pus-o pe hârtie, a desenat-o, a mărit-o, a micșorat-o, întors-o până când arată perfect. Iar apoi niște mâini dibace, de la noi din țară, au croit și cusut și au călcat.

Au apărut apoi maeștrii internetului și am pozat, am scris, am completat și discutat ore întregi și ne-a plăcut.

Iar micuții din poze? Ei sunt vedetele noastre. Sunt fericiți în primul rând că pot purta doar un singur strat de haine dar și că fac parte dintr-un proiect nou. Au avut parte și de o sesiune serioasă de joacă, plăcinte și zbenguială.

Povestea aventurii noastre continuă. Dacă ai nevoie de îndrumare sau consiliere pentru a realiza un vis similar îți oferim suport cu drag. Putem împărtăși cu tine atât expertiză cât și valoarile noastre pentru a crea împreună o lume mai bună!