Despre Noi

Bine ai venit în magazinul Josette – un proiect de vise mari pentru cei mici inspirat din natură, din spiritul aventuros al copilărie, dar și din responsabilitatea față de mediu.

Suntem producători de îmbrăcăminte din lână merinos premium și alte materiale naturale, pentru copii cu vârstă până la 7 ani. Hăinuțele Josette sunt practice și totodată stilate, cu un fashionable touch, ușor reconoscibil prin cusături fluide și detalii neașteptate.

Am ales să producem hăinuțe pentru copii din lână pentru că apreciem proprietățile acesteia și pentru că susținem conceptul de slow fashion. „Slow ” înseamnă pentru noi să cumpărăm inteligent, să alegem calitate și să lucrăm cu producători de materiale organice, responsabili față de natură, animale și mediul înconjurător.

Produsele noastre reflectă talentul și experiență unei echipe care își dorește să creeze un brand de haine românesc pentru copii la standarde internaționale.

Materialele sunt de calitate premium: lână cu certificare ZQ Merino aleasă cu grijă din fermele din Nouă Zeelandă,unde oile sunt îngrijite cu blândețe, bumbacul organic, mătase și chiar tencel, o fibră minune produsă cu un impact minimal asupra mediului înconjurător și cu proprietăți de termoreglare deosebite.

90% dintre materialele pe care le folosim au certificare GOTS (certificate de CERES-082) sau OEKO-TEX 100, care sunt standarde internaționale și care reprezintă o asigurare a calității și a modului de producție responsabil a acestora. 

Produsele Josette sunt similare ca și calitate cu cele de la branduri internaționale de referință.Se disting prin design și prin principiile responsabile pe care aspiră să le reprezinte în societatea noastră.

Astfel, dacă alegi să cumperi articole Josette îți suntem recunoscători, ne bucurăm că împărtăsesti valorile noastre și îți mulțumim pentru încredere!