De ce lână merino premium?

În prezent, suntem mândre să spunem că cea mai mare parte din hăinuțele noastre sunt create din fibre sustenabile: 80% Premium Merino și 20% alte materiale naturale (bumbac organic certificate GOTS, in , mătase ), în timp ce mulți dintre concurenții noștri înlocuiesc lână merinos de înaltă calitate cu una de nivel inferior.

De la început am decis să nu facem niciodată compromisuri, să învățăm în permanentă și să creăm produse care să corespundă atât exigențelor clienților noștri cât și aspirațiilor noastre. Suntem unul dintre puținii producători de îmbrăcăminte pentru copii din România care confecționeaza articolele de îmbrăcăminte folosind lână merino premium 100% superfină. Pentru fiecare colecție de sezon, ne aprovizionăm cu cea mai bună lână merino din fermele montane din Nouă Zeelandă ( prin amabilitatea prietenilor noștri de la ZQ Merino ), așa că hăinuțele Josette au puteri magice față de alte produse.

1. Potrivite oricărui anotimp

Lâna merinos folosită în colecția noastră este în mod natural super moale, respirabilă și ușoară – o țesătură ideală pentru cei mici pe tot parcursul anului, și mai ales când anotimpurile se schimbă. Fibră naturală reglează temperatura corpului și menține pielea fină a copiilor caldă în timpul iernii și uscată în timpul verii spre deosebire de materialele de bumbac sau poliester în care copiii transpiră . Astfel, hăinuțele Josette pot fi purtate “one-layer only ” ceea ce copiii adoră , mai ales în sezonul rece.

2. Cea mai confortabilă și protectoare fibră

Percepția tradițională cu privire la lână este că produce mâncărime în contact cu pielea. În colecțiile noastre, folosim cea mai moale lână merinos care mângâie și protejează pielea copiilor. 3. Ușor de întreținut Știm că pentru părinți e important să simplifice lucrurile, hăinuțele Josette sunt prețioase și necesită o îngrijire ușoară. Ne dorim să te bucuri de ele cât mai mult timp , așa că te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos.

Lâna merino se curată singură nu este nevoie să fie spălată după fiecare purtare.

Spălare : · Se poate spală de mâna prin înmuiere, apăsare și stoarcere ușoară, fără frecare în apă cu o temperatura nu mai mare de 30 °C. · Dacă alegi să o speli la maș în ă folosește un program special de lână cu o temperatura nu mai mare de 30 °C. La temperaturi mai mari materialul se va strânge și articolele vor fi deveni mai mici. · În oricare dintre spălări este de preferat să folosești detergenți ecologici speciali pentru lână și niciodată înălbitor.

Uscare · Hainele de lână se usucă întins , în plan orizontal și nu atârnate pe sfoară sau pe umeraș . Acestea se storc prin presare cu un prosop sau între două prosoape.

Călcare · Dacă este necesar să calci lână , recomandăm să folosești doar setarea specială pentru lâna, cu abur, de preferat a nu se călca articolele complet uscate.

4. Material sustenabil

Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă. Oile ne oferă lână de două ori pe an . Datorită proprietăților de eficiență termică și auto-curățare, această este și prietenoasă cu mediul. Nu necesită tratamente chimice sau curățare frecventă.

Lână Premium Merino pe care o folosim în colecțiile noastre provine de la ferme certificate ZQ Merino unde oile au parte de tratamente speciale, non-invazive. Lâna acestor producători oferă garanția calității și a unei “exploatării” conforme celor mai înalte standarde de producție .

Credem în produse durabile, materiale ecologice și un lifestyle sustenabil care reduc la minimum sutele de substanțe chimice toxice la care suntem expuși zilnic. Cu pași mici, ne străduim să promovăm o viață sigură și sănătoasă pentru copiii noștri pe cât posibil , încercând să avem grijă de mediul înconjurător .

5. Alte beneficii

Pe lângă cele deja menționate, lâna merino are proprietăți ignifuge – față de fibrele sintetice și în funcție de grosimea articolului poate oferi un factor de protecție UV 50+. Mai mult , pot fi purtate multe zile (chiar săptămâni) fără a dezvoltă mirosuri neplăcute.